Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Η ΕΠΟ δέχτηκε τις 18 ομάδες"

Για την πρόταση που κατατέθηκε από την Super League και έγινε δεκτή από την ΕΠΟ να διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα με 18 ομάδες μίλησε στον "Sport 103 fm" ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης.
"Η ΕΠΟ δέχτηκε τις 18 ομάδες"
Αναλυτικά:
"Η ΕΠΟ δέχτηκε το αίτημα της Super League. Μένουν κάποια τυπικά και την Τρίτη νομίζω πως θα τελειώσουν όλα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Οι δικαστικές αποφάσεις και όλα όσα έγιναν στην διάρκεια του καλοκαιριού δεν βοήθησαν να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα. Η Super League πήρε μια γενναία απόφαση, δέχθηκε αυτό που προτείναμε εμείς, να γίνει το πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως τα τηλεοπτικά και το πρόγραμμα αλλά είδαμε ότι τελικά γίνεται.
Θα υπάρχουν δύο ομάδες επιπλέον, θα γίνει μια συζήτηση θα δοθεί ένα ποσό από τα τηλεοπτικά στις συγκεκριμένες ομάδες και θα συνεχίσουμε".
Για το πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα και τα φετινά πλέι οφ δήλωσε: "Το πρωτάθλημα νομίζω ότι θα τελειώσει μέσα στον Μάϊο. Θα φανεί αν θα γίνουν τα πλέι οφ τα οποία πάντως με τον τρόπο που γίνονται δεν εξυπηρετούν κανένα. Θα γίνονται παιχνίδια και την Τετάρτη. Βγαίνει το πρόγραμμα".
Για τον Γιώργο Γεωργιάδη είπε: "Μπορεί να δώσει και περισσότερα. Στον ΠΑΟΚ ήρθε απροετοίμαστος. Από τον Απρίλιο που σταμάτησε τις προπονήσεις ξεκίνησε πάλι τέλη Ιουλίου. Οταν θα βρει τον ευατό του πιστεύω ότι θα προσφέρει περισσότερα. Είναι διαφορετικό τώρα που παίζει στον ΠΑΟΚ με όταν έπαιζε στον Πανσερραϊκό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: