Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Θα τα δώσουμε όλα με ΑΕΚ"

Τη νίκη και μόνο θέλει εναντίον της "Ένωσης" ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.
"Θα τα δώσουμε όλα με ΑΕΚ"
Ο Ζοσέ Κουσέιρο, περί του οποίου ο λόγος, σχολίασε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι... κομβικό για την ομάδα του:
Για την «κάλυψη» της ήττας από την Άντερλεχτ
«Η ήττα από την Άντερλεχτ έχει στιγματίσει την πορεία μας. Χάσαμε τρεις βαθμούς που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Όμως αυτό έγινε και τώρα είμαστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο.
Είτε θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας φτάσει, είτε θα ξεφύγουμε έξι βαθμούς. Πιστεύω πως 10 βαθμοί θα είναι αρκετοί για μας ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Άρα θέλουμε άλλους 7 κι αν νικήσουμε αύριο, θα θέλουμε άλλους 4 σε τρία ματς. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ».
Για την αντιμετώπιση της ΑΕΚ
«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Παίζουμε για το πρεστίζ του συλλόγου και κάθε αγώνας πρέπει να αντιμετωπίζεται από την πλευρά μας με τη μέγιστη σοβαρότητα».
Για το ότι το αυριανό είναι το 100ο ευρωπαϊκό στην ιστορία της Λοκομοτίβ
«Είναι σημαντικό ότι το αυριανό ματς είναι το 100ο για μας στην Ευρώπη. Είναι ένας καλός αριθμός, αλλά για μένα προσωπικά δεν αποτελεί αυτό επιπλέον κίνητρο.
Όλα τα ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι περήφανοι που φορούν τη φανέλα της ομάδας. Έτσι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: