Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Όλοι περιμένουν… εκτός από έναν!!


Όλοι περιμένουν… εκτός από έναν
Ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση και οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις, σε ό,τι έχει να κάνει με το ποια θα είναι η κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΛ τη νέα σεζόν.

Η είδηση της ημέρας, ωστόσο, που αφορά κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας των «βυσσινί» με τον βοηθό προπονητή, Τίμο Καβακά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ, είναι σαφώς δυσαρεστημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς δεν περίμεναν ότι ο 38χρονος προπονητής θα πάρει αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, η ΠΑΕ, σε μία ομολογουμένως δύσκολη οικονομική συγκυρία, «δεν όφειλε προς τον κ. Καβακά ούτε ένα ευρώ».

Επιπλέον, από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, απορούν… για το πώς είναι δυνατόν να «προτίμησε να αναλάβει τον Πλατανιά από το να δουλέψει για ένα διάστημα δίπλα σε έναν άνθρωπο (σ.σ. Κις Κόουλμαν), ο οποίος έχει δουλέψει τέσσερα χρόνια σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, και από τον οποίο θα μπορούσε να αποκομίσει εμπειρίες που θα του ήταν χρήσιμες στην πορεία του στην προπονητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: