Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Σε λίγο δεν θα φτάνει η αλφάβητος"!!

Καυστικός ήταν στις δηλώσεις που έκανε για την πρόταση της Λίγκας για διεξαγωγή πρωταθλήματος με 18 ομάδες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.
"Σε λίγο δεν θα φτάνει η αλφάβητος"!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis":
Για την πρόταση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 18 ομάδες: "Στην παρούσα φάση δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το κρίνει κανείς. Γενικότερα δεν είναι κάτι που δεν θα το δεχόμουν και μάλιστα το είχαμε προτείνει το περασμένο καλοκαίρι. Είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Θεωρώ ότι έχει δίκιο ο Πανθρακικός. Ο ΚΑΠ είναι σαφέστατος και ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Από εδώ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα".
Για το σκεπτικό της απόφασης: "Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούν να πάρουν απόφαση για 18 ομάδες και μπορεί σε 15 μέρες να δείτε 20 ομάδες. Έχουν πάρει αποφάσεις για πολύ χειρότερα πράγματα. Νομίζω ότι τα γράμματα της αλφαβήτου δεν θα φτάνουν να χαρακτηρίζουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν".
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: "Από ό,τι πληροφορούμαι, η NOVA δεν έχει πρόβλημα. Το γενικότερο είναι ότι ως φίλαθλος γελάω με αυτό που συμβαίνει. Τελειώνει ο Οκτώβριος και δεν ξέρουμε ακόμα πόσες ομάδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα."
Για τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ανέφερε: "Ακούμε και κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εδώ γίνονται πολλά και άσχημα πράγματα, τα οποία συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει, όλη η Ευρώπη μιλάει για αυτό το κατάντημα και ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία τιμωρία".
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: