Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μπούσουλας στη Μόσχα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!!

Το βασικό σχέδιο του Nίκου Κωστένογλου για τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας.
Μπούσουλας στη Μόσχα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι «μπούσουλας» για το αυριανό ματς με την Λοκομοτίβ στην Μόσχα. Το 4-3-3 είναι το σύστημα που προσφέρει μια «έξτρα αμυντική ασφάλεια» στην Ενωση, καθώς κλείνει τους χώρους και φέρνει τις γραμμές πιο κοντά από την μέση και πίσω. Για αυτό και ο Νίκος Κωστένογλου απέναντι σε μια εξίσου επικίνδυνη επιθετικά ομάδα με τον Ολυμπιακό, όπως είναι ο Λοκομοτίβ Μόσχας την φετινή σεζόν.
Ο προπονητής της ΑΕΚ στην σημερινή προπόνηση στην Ρωσία, την τελευταία πριν το παιχνίδι, έδειξε ότι οι δοκιμές της Δευτέρας και της Τρίτης στα Σπάτα δεν ήταν… τυχαίες. Ωστόσο, σήμερα έδειξε ότι έχει και plan b με εσωτερικές αλλαγές που πάντως αλλάζουν πολλά στην διάταξη της Ενωσης.
Η δοκιμή σήμερα χωρίστηκε σε δύο… 4-3-3. Αρχικά έπαιξαν ο Κοντοές δεξί μπακ, ο Καράμπελα αριστερό μπακ και ο Μανωλάς με τον Κάλα στα στόπερ, ενώ αμυντικά χαφ ήταν «κόφτης» ο Γκέντσογλου με Βάργκας – Λαγό δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην επίθεση ο Μπερνς ήταν δεξιά, ο Χοσέ Κάρλος αριστερά με τον Μπέλεκ στην επίθεση.
Λίγο αργότερα ο Κωστένογλου με εσωτερικές αλλαγές έδειξε και το plan b. Ο Βάργκας πέρασε στο πλάι του Γκέντσογλου, με τον Χοσέ Κάρλος λίγο πιο μπροστά τους, ενώ ο Λαγός πήγε αριστερά στην επίθεση. Ωστόσο, επειδή σε αυτή την διάταξη τα άκρα δεν έχουν παίκτες, Μπερνς και Λαγός είχαν εντολές να παίζουν πολύ πιο πίσω (σαν ένα 4-5-1).
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: