Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

«Διψασμένοι για κάτι καλό κόντρα στον ΠΑΟΚ»


«Διψασμένοι για κάτι καλό κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Αποφασισμένη να δώσει κάθε σαν είναι το… τελευταίο της είναι η Σάμροκ Ρόβερς, αυριανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της.

Ο Τζόναθαν Ρόουτς αναγνώρισε ότι η ομάδα του έρχεται ως αουτσάιντερ, ωστόσο προειδοποίησε ότι η ομάδα θα μπει στην Τούμπα με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο απέναντι σε «μια καλή ομάδα, με παθιασμένους οπαδούς», όπως σχολίασε τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero»:

Για το πως αντιμετωπίζουν τους ομίλους του Europa League: «Είναι πολύ ιστορική στιγμή για εμάς, αυτό που έχουμε καταφέρει, να βρίσκεται για πρώτη φορά μία ιρλανδική ομάδα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να έχει η ομάδα αυτήν τη σταθερή πορεία και αν γίνεται να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

Για το αν προτιμά πρωτάθλημα ή την Ευρώπη: «Παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, παλέψαμε με την Κοπεγχάγη, μετά είχαμε την μεγάλη επιτυχία με την Παρτιζάν, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και γιατί όχι του χρόνου να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν η Σάμροκ είναι η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο: «Είναι καλό να μας βλέπουν οι αντίπαλοι, έτσι. Δέχομαι ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είμαστε μία ομάδα που ειδικά στο Δουβλίνο θα δίνουμε το 100%. Ποδόσφαιρο είναι γιατί να μην προσπαθήσουμε και ό,τι καλύτερο έρθει…»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εκπροσωπούμε την Ιρλανδία, θα μας βλέπουν όλοι από την τηλεόραση. Είμαστε διψασμένοι να κάνουμε κάτι καλό και θέλουμε να πετύχουμε ό,τι μπορούμε αύριο. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία καλή ομάδα. Γνωρίζουμε για τους παθιασμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ίσως αυτό να μας δίνει και ένα παραπάνω κίνητρο. Θα έρθουν 100 οπαδοί αύριο, αλλά επειδή ήξεραν ότι θα ταλαιπωρηθούν στην Ελλάδα, λόγω των απεργιών».

Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Σάμροκ

Η αποστολή της Σάμροκ Ρόβερς έφτασε από χτες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία λόγω των απεργιών στη χώρα μας. Η ανησυχία τους πάντως για το πώς θα φτάσουν στο γήπεδο ήταν έκδηλη αφού τα μέσα υπολειτουργούν. Έτσι, λοιπόν, απευθύνθηκαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σε συνεργασία με την αστυνομία θα φροντίσουν για την ομαλή μετάβασή τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: