Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Ο Έϊντουρ θα επιστρέψει πάλι δυνατός στα γήπεδα"

Δηλώσεις για τον τραυματισμό του Έϊντουρ Γκούντγιονσεν έκανε ο πατέρας του, Άρνορ, στο aek365.gr λέγοντας πως ο άσος της ΑΕΚ "θα επιστρέψει πάλι δυνατός στα γήπεδα".
"Ο Έϊντουρ θα επιστρέψει πάλι δυνατός στα γήπεδα"
Αναλυτικά:
Κύριε Γκούντγιονσεν, σύμφωνα με τον Εϊντούρ, πήγε καλά η εγχείρηση; Είχε κάποιο παράπονο;
«Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά. Έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τους γιατρούς και τις υπηρεσίες ολόκληρου του προσωπικού. Δεν έχει κανένα παράπονο. Ευγνωμονεί όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, τους συμπαίκτες του και όλους από την ΑΕΚ που στάθηκαν στο πλευρό του, αλλά και τον απλό κόσμο που καθημερινά εκφράζει την αγάπη και συμπαράστασή του».
-Είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει και θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο; Ο τραυματισμός ήταν από τους σοβαρότερους που μπορεί να συμβεί σε ποδοσφαιριστή.
«Ναι, είναι αισιόδοξος. Ήταν δυστυχώς μια κακή στιγμή. Είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει πάλι δυνατός στα γήπεδα. Γνωρίζει ότι ήταν κακός τραυματισμός, αλλά είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για την αποκατάστασή του».
-Πότε θα παίξει πάλι ποδόσφαιρο;
«Οι γιατροί του είπαν ότι το λιγότερο θα μείνει εκτός δράσης για 5 μήνες. Στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά βέβαια δεν θέλει βιασύνες. Είναι μια λεπτή εγχείρηση και θα πρέπει να ακολουθήσει με σχολαστικότητα κάθε εντολή των γιατρών».
-Έχει βγει από το νοσοκομείο; Πότε θα περπατήσει ξανά;
«Ναι είναι εκτός νοσοκομείου. Έχει πατερίτσες, ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσει να περπατήσει».
-Πιστεύει ότι για τον τραυματισμό φέρει ευθύνη και ο αντίπαλος τερματοφύλακας;
«Οχι, δεν έφταιγε ο τερματοφύλακας. Ηταν μια άτυχη στιγμή, μια σύγκρουση που συμβαίνει σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δυστυχώς τραυματισμοί γίνονται συνέχεια στο ποδόσφαιρο και τώρα ήρθε και η σειρά του Εϊντουρ να τραυματιστεί».
-Επικοινώνησε μαζί του ο Κοστάντσο;
«Δεν γνωρίζω. Ό,τι κι αν σας πω θα είναι ψέματα».
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: