Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Αρχή στις νίκες με ΠΑΟΚ"

Τους τρεις βαθμούς θέλει στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ ο Κώστας Καζναφέρης, συμπληρώνοντας πως η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει ένα σερί νικών με αφετηρία το ντέρμπι...
"Αρχή στις νίκες με ΠΑΟΚ"
Ο άσος του Άρη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του SUPER-3, στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου ανέφερε αρχικά: «Όταν βλέπουμε τους φιλάθλους γυμνούς μέσα στην βροχή παίρνουμε  δύναμη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να μπούμε και εμείς σε μία σειρά νικών και το παιχνίδι της Κυριακής είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει αυτό» ανέφερε αρχικά ο 24χρονος άσος.

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους μας. Δεν αρμόζει στον ΑΡΗ η βαθμολογική του θέση. Το έχουμε καταλάβει όλοι και παρά το δύσκολο πρόγραμμα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ήμασταν άτυχοι στο ξεκίνημα σχετικά με τον ρυθμό, βγήκαμε εκτός. Μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα τον βρούμε».

Το κύριο στοιχείο για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδια έχουμε δύσκολο παιχνίδι και όλα τα παιδιά σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής. Με τη δύναμη του κόσμου που το γήπεδο θα είναι κατάμεστο θα μπορέσουμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη και θα μας δώσει βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας».
Για το μεγαλύτερο αντίπαλο της ομάδας: «Πιστεύω ότι μας λείπει πολύ ο ρυθμός να παίζουμε ένα παιχνίδι και μετά να καθόμαστε δύο εβδομάδες δε γίνεται δουλειά. Τώρα που  θα μπούμε σε μία σειρά αγώνων θα είμαστε καλύτεροι».
Για τη διαιτησία: «Πρέπει να γίνουμε τόσο ισχυροί ώστε να κερδίζουμε και τον διαιτητή με τα σφυρίγματα που δίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: