Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μένει ο Ζούρος, φεύγει ο βοηθός του!!


Μένει ο Ζούρος, φεύγει ο βοηθός του
Ο Ηλίας Ζούρος παραμένει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της λιθουανικής ομάδας, Βλάντιμιρ Ρομανόφ, αποφάσισε τελικά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον 45χρονο προπονητή, αλλά όχι και στον βοηθό του.

Ο Ηλίας Καντζούρης απομακρύνθηκε από τη θέση του συνεργάτη του Ηλία Ζούρου, καθώς η διοίκηση έκρινε πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν. Ο βοηθός του Ηλία Ζούρου ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία της ομάδας μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική κι ανέλαβε τις προπονήσεις της Ζαλγκίρις.

«Δεν μας άρεσε που αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση, αλλά βλέπουμε πως είχαμε δίκιο. Όσο καιρό ο Ηλίας Ζούρος ήταν με την ελληνική ομάδα, η προετοιμασία στη Ζαλγκίρις δεν έγινε σωστά», τόνισε ο Βλάντιμιρ Ρομανόφ, ενώ πρόσθεσε πως στο εξής ο βοηθός προπονητή της Ζαλγκίρις θα είναι πάντα… Λιθουανός. Ήδη εξετάζονται οι επιλογές των Μασκολιούνας, Σαλένγκα, αλλά και του Αμερικανού Μάρκους Μπράουν.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: