Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Ο Κουρής αρνείται και απειλεί με κλείσιμο"

Τραγική παραμένει η κατάσταση στον "Φίλαθλο", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και καλεί τους εργαζόμενους της εφημερίδας σε νέα συνέλευση, προκειμένου να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
"Ο Κουρής αρνείται και απειλεί με κλείσιμο"
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Οι συνάδελφοι, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» εξακολουθούν να βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, γιατί η εργοδοσία τους οφείλει τις αποδοχές έως και δέκα μηνών.
Ο εργοδότης κ. Γ. Κουρής συνεχίζει να αρνείται να συναντηθεί και να συζητήσει με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις (ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ) για την εξόφληση των οφειλομένων και απειλεί με δήθεν κλείσιμο της εφημερίδας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική αυτή τακτική της ιδιοκτησίας της εφημερίδας και καλεί τους εργαζόμενους δημοσιογράφους στην εφημερίδα σε συνέλευση την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011, στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), προκειμένου να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις για την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος των εργαζομένων, για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την εξόφληση των δεδουλευμένων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: