Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Καθίστε στ' αυγά σας"!

Ρούπι δεν το έχει κουνήσει από το ξενοδοχείο η αποστολή της Ντόρτμουντ λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την "Bild" και η Πρεσβεία αντέδρασε για το επίμαχο πρωτοσέλιδο.
"Καθίστε στ' αυγά σας"!
Εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο "Ιntercontinental" είναι από χθες η αποστολή της Ντόρτμουντ. Η εντολή που έχουν οι Γερμανοί είναι κατηγορηματική: "Δεν πάτε πουθενά μόνοι σας!".
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή της γερμανικής ομάδας συνοδεύεται από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο είναι δρακόντεια. Μέχρι και η καθιερωμένη επίσκεψη που κάνουν οι ξένες ομάδες στην Ακρόπολη ακυρώθηκε.
Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς της Ντόρτμουντ θα είναι τελικά πολύ λιγότεροι. Από τους 1.600 που αναμένονταν σήμερα το βράδυ στο "Καραϊσκάκη" μόλις 700 Γερμανοί οπαδοί έχουν έρθει στην Ελλάδα και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο κοντινό σε αυτό της ομάδας.
Οι εντολές προς τους Γερμανούς φιλάθλους είναι οι ίδιες. Δηλαδή, να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Στους φίλους της Ντόρτμουντ έχει μοιραστεί, άλλωστε, ένα φυλλάδιο με οδηγίες για την ασφαλή παραμονή τους στη χώρα μας!
"Παρακαλούμε να προσέξετε τις μεμονωμένες μετακινήσεις που είναι καλό να τις αποφύγετε. Χρησιμοποιείτε μόνο τα ειδικά λεωφορεία. Δεν έχουν σχέση οι αγώνες στην Ελλάδα με τη Γερμανία και να περιμένετε πιο θερμές καταστάσεις", αναφέρουν μέσα σε άλλα οι εντολές στους οπαδούς της Ντόρτμουντ.
Εξάλλου, για τη μετακίνηση και την ασφάλεια των Γερμανών φιλάθλων έχει μεριμνήσει η ίδια η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα έστειλε σήμερα επιστολή διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση (!) με αφορμή το προχθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Γαύρος", το οποίο παρουσίαζε την Μέρκελ με ναζιστική στολή κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση της γερμανικής "Bild". 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: