Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τα βρίσκουν στα λόγια, περιμένουν τα εκατομμύρια!!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της απόκτησης των μετοχών του Παναθηναϊκού από τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, καθώς η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφού προχώρησε σε κάποιες τροποποιήσεις, συμφώνησε με το Μemorandum Of Understandment και πλέον περιμένει το οριστικό «οκ» του Σαουδάραβα, αλλά και τις εγγυητικές!
Τα βρίσκουν στα λόγια, περιμένουν τα εκατομμύρια!
Ο πληρεξούσιος του Πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος έδωσε αρχικά το έγγραφο στους νομικούς εκπροσώπους του Βαρδινογιάννη, ο οποίος προχώρησε σε ορισμένες τροποποιήσεις και το επέστρεψε, ώστε να δώσει την έγκρισή του και ο Σουλτάν. Ο Σαουδάραβας, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να κάνει δεκτές τις μικρές αλλαγές και έτσι το θέμα να... τρέξει απόψε κιόλας.

Ο Πετρόπουλος θα συναντηθεί με τον Τσάκα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Αλ Σαούντ, θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τις εισηγήσεις του Τζίγγερ. Υπάρχει μάλιστα η αισιοδοξία, ότι η τελική μορφή του υπομνήματος θα συνταχτεί το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να δρομολογηθεί και η πολυαναμενόμενη άφιξη του πρίγκιπα στην Αθήνα.
Μετά όμως από αυτό το βήμα, περνάμε στα... σοβαρά, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα περιμένει τις εγγυητικές για τα 20 εκατομμύρια που έχει δεσμευτεί ο Πρίγκιπας να επενδύσει στους «πράσινους», μέσω της πρώτης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα εκατομμύρια να έρθουν σε... ρευστό, όπως λένε τις τελευταίες ημέρες οι συνεργάτες του Πρίγκιπα!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: