Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Άσο - Χι με Ντόρτμουντ. Άσο. Θα τους ξε..."!!

Ο Νίκος Αλέφαντος κάνει προβλέψεις για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ στο "Καραϊσκάκη" για το Champions League. Τι λέει ο στόμας του...
"Άσο - Χι με Ντόρτμουντ. Άσο. Θα τους ξε..."! (BINTEO)
Απολαυστικός για μία ακόμα φορά ήταν ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος μίλησε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του www.betradio.com και στην εκπομπή «Κάναμε τη νύχτα μέρα» με τους Πάνο Παπατσώρη και Γιώργο Πετρίδη για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον παιχταρά Λέτο και τον... Μπολόνι.
Αρχικά αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους Γερμανούς. Είναι ομάδα όσα βάλουμε και όσα φάμε. Όλοι το περιμένουν το παιχνίδι αυτό, είναι ζωής – θάνατος. Ο κόσμος είναι πύρινος, έχουν λυγίσει ομάδες πολλές. Η.. πως της λένε, η Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παίζει μεγάλο ρόλο και η άμυνα. Για μένα στην άμυνα πρέπει να είναι σίγουρα οι Χολέμπας, Μέλμπεργκ και Αβραάμ και μετά να βρει και ένα δεξί μπακ. Ο Πάντελιτς για μένα πρέπει να παίξει κατευθείαν. Και η τριάδα μπροστά στο 4-3-3 να είναι Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς για να ξεσηκώσει και το Καραϊσκάκη.
Μακούν, Ορμπάιθ, Χολέμπας και Ιμπαγάσα θα βάλει στο κέντρο. Καθαρά 4-4-2 παίζει. Καλή ομάδα είναι, δύσκολα θα χάσει. Το ματς το βλέπω 1, χ. Περισσότερο άσο. Θα τους ξεκ... σει, μην τους πιστεύεις τους Γερμανούς».

Βέβαια, ο Αλέφαντος έκανε και ένα σχόλιο για τ 0-0 του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ: «Όταν παίζεις κύριε Μπολόνι με τον ΟΦΗ, γιατί φοβάσαι να παίξεις 4-2-4 ή 4-4-2 στο τελευταία τριαντάλεπτο;», αναρωτήθηκε και στην συνέχεια εξήγηση πως θα έπρεπε να παίξει ο «Δικέφαλος».

Και συνέχισε για τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την εμπιστοσύνη στον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Μαρινάκης ακολουθεί τα χνάρια Κόκκαλη. Ο μεγαλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών. Δεν μπορεί να σου παίρνει 12 τίτλους συνέχεια, ασύλληπτο. Έρχεται, πιστεύει στον Βαλβέρδε. Έφερε πίεση μπροστά πέρυσι. Φέτος ο ίδιος μόνος του αυτοκτονεί, χαλάει την ομάδα. Πάρε ρε τρεις παικταράδες. Είναι ανάγκη να πάρεις τον Ορμπάιθ και τον Κοστάντσο; Πάρε τρεις παικταράδες. Δύο χαφάρες, να βγαίνουν στο πέλαγος. Ο Φουστέρ πρέπει να παίζει, ο Ορμπάιθ πρέπει να παίζει. Τους άλλους τότε τι τους πήρες; Έρχεται ο Μαρκάνο και πρέπει να παίξει.

Τρώει τα μάτια του. Θέλω από τον Γενάρη τον Χαβίτο. Ποιό Χαβίτο ρε; Ένα γκολ τον χρόνο. Και από την άλλη ο Μαρινάκης, πάρε λεφτά, δώσε, συγχαρητήρια».


Για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο: «Ο Λέτο ήταν ανέκαθεν παικταράς. Και εκεί έκανε λάθος ο Βαλβέρδε. Αν δεν σου πει μία καλημέρα τι έγινε; Ο Λέτο χαλάει τον κόσμο. Εκεί που τον έβαλε του αρέσει. Και αν βγει και ο Ούγγρος. Θέλει μετά τερματοφύλακα και άμυνα. Το παλεύει ο Παναθηναϊκός». 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: