Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Πώς θα χωρέσουν οι 18 ομάδες...!!

Η Σούπερ Λίγκα πρότεινε την αύξηση των ομάδων σε 18 προκειμένου να κλείσουν όλα τα μέτωπα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό στην πράξη;

Πώς θα χωρέσουν οι 18 ομάδες...
Η Σούπερ Λίγκα πρότεινε την αύξηση των ομάδων μήπως και τελικά δούμε ολοκληρωμένο πρωτάθλημα, ωστόσο η πρόταση της πάει κόντρα στον ΚΑΠ παραβιάζοντας τον κατάφωρα καθώς αναφέρει ότι οποιαδήποτε απόφαση για αυξομειώσεις ομάδων, έχει ισχύ από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα! Παρόλα αυτά η ΕΠο την δέχτηκε και θα την υπερψηφίσει στο διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης.
Παράλληλα δημιουργεί πολλά ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξη του νέου πρωταθλήματος με τις 18 ομάδες και το gazzetta.gr επιχειρεί να δώσεις τις απαντήσεις .
Μόνο Τετάρτη
 Καταρχήν πρέπει να ξεκινήσει η διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, για τις ομάδες που θα πάρουν την θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, δηλαδή τις ομάδες Α και Β, ώστε να γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος που είναι συνολικά 12 μέχρι τώρα! Δηλαδή μιλάμε για έξι εμβόλιμες αγωνιστικές για διάστημα ενάμιση μήνα στην καλύτερη περίπτωση.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: