Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θα γελάσει ο κάθε ...υποβιβασμένος!!

Αυξάνονται σε 18 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως προκύπτει και μετά τη συνάντηση με την ΕΠΟ. Για γέλια και για κλάματα η συγκεκριμένη (παράνομη) απόφαση. Έρχεται μεγάλο μπάχαλο!
Θα γελάσει ο κάθε ...υποβιβασμένος!
Αυτό που χθες αποφάσισε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για αύξηση των ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 18 φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα.
Αυτό γιατί η ΕΠΟ στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή έδειξε θετική στο ενδεχόμενο των 18 ομάδων και θα ανακοινώσει οριστικά την απόφασή της την προσεχή Τρίτη.
Πρόκειται για μια απόφαση πέρα για πέρα παράνομη αφού ο ΚΑΠ δεν επιτρέπει να γίνει καμία αυξομείωση στις ομάδες του πρωταθλήματος ενώ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως και να έχει, όμως, η απόφαση αυτή εξυπηρετεί τους υποβιβασμένους στο γήπεδο Λάρισα και Πανσερραϊκό, αλλά και τις υποψήφιες για άνοδο Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό.
Αν γίνουν, λοιπόν, οι ομάδες 18 καταλαβαίνετε ότι δημιουργείται ένα νέο μπάχαλο στη διοργάνωση των αγώνων και πραγματικά μόνο ένας Θεός ξέρει πώς θα βρεθούν λύσεις για τα ένα κάρο προβλήματα που θα προκύψουν.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες για τους ήδη 12 εξ αναβολής αγώνες των ομάδων Α και Β, αλλά και για τους αγώνες που θα πρέπει να κάνουν και έχουν χάσει μέχρι τώρα οι δύο νέες ομάδες (Γ και Δ). Αν λοιπόν οι εξ αναβολής γίνονται μεσοβδόμαδα και το κανονικό πρωτάθλημα Σαββατοκύριακο πού θα βρεθεί χώρος για τους χαμένους αγώνες των ομάδων Γ και Δ; Ας περιμένουμε την απάντηση από τους φωστήρες της Λίγκας...
Τα προβλήματα που προκύπτουν με τη συμμετοχή των 18 ομάδων στο πρωτάθλημα δεν σταματάνε, φυσικά, εδώ.Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι φτάσαμε 19 Οκτώβρη για να αποφασισθεί αύξηση των ομάδων. Μιλάμε για αστεία πράγματα που μας υπενθυμίζουν πάντα τη μεγάλη ατάκα του Γιώργο Δώνη...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: