Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Άλλος Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ!!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πέρασε και τώρα όλη η προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.
Άλλος Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ
Ο «Θρύλος» θα πρέπει να ξεχάσει την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και οφείλει να εμφανίσει ένα πρόσωπο ανάλογο με αυτό που είχε παρουσιάσει στην αναμέτρηση με την Αρσεναλ, γιατί αυτός είναι ο «Θρύλος» που θέλουμε να βλέπουμε.
Ο Ολυμπιακός με όπλο την έδρα και τον κόσμο του μπορεί να πάρει το ματς με τους Γερμανούς που είναι απαραίτητο, αν θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, έστω και μέσω της 3ης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η ομάδα του Κλοπ δεν είναι μία οποιαδήποτε ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να επικρατήσουν. Από την άλλη, όμως, υπάρχει και μία θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει ο πρωταθλητής Ελλάδος απέναντι στις γερμανικές ομάδες που σίγουρα κάτι δείχνει.
Οι Γερμανοί τού πάνε σαν αντίπαλοι, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Από τον «Θρύλο» περιμένω να κάνει παιχνίδι κατοχής, να μπορέσει να χτυπήσει την Ντόρτμουντ στα ευάλωτα σημεία της και από την άλλη να μη δώσει χώρους στην αντίπαλό του ώστε να τον χτυπήσει στο ανοικτό γήπεδο, στοιχείο που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία της.
Ασφαλώς η ένταση και η ταχύτητα που θα πιάσει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελούν «κλειδιά» για την έκβαση της αναμέτρησης και μπροστά στο δικό του κοινό που θα του δώσει ώθηση για να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά περιμένω να δω το πραγματικό πρόσωπο των «ερυθρολεύκων».
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: