Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Με Ρούνεϊ στο Euro!!


Με Ρούνεϊ στο Euro!
Την κλήση του Γουέιν Ρούνεϊ στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2012 προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο Φάμπιο Καπέλο! Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «λιονταριών» τόνισε ότι στη διοργάνωση του καλοκαιριού θα στηριχτεί στην εμπειρία των «μπαρουτοκαπνισμένων» διεθνών, ένας εκ των οποίων είναι και ο φορ της Γιουνάιτεντ!

Οι δηλώσεις του Ιταλού κόουτς έρχονται για να κάνουν ακόμη πιο ευχάριστο το κλίμα για τον Ρούνεϊ, έπειτα και από τα δύο γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης, κόντρα στην Οτελούλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Euro κόντρα στο Μαυροβούνιο και την απόφαση της UEFA, θα απουσιάσει σίγουρα από τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μείωσης της ποινής, σε περίπτωση που η FA καταθέσει έφεση, αφού πρώτα λάβει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης της UEFA.

Η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ από τη φάση των ομίλων του Euro, έθεσε υπό αμφιβολία την κλήση του παίκτη στην αποστολή της Αγγλίας για τη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας το καλοκαίρι, αλλά πλέον, ο Καπέλο έδειξε να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Όπως δήλωσε, το πλάνο του θα στηριχτεί αρκετά στην εμπειρία ορισμένων διεθνών, μέσα στους οποίους περιλαμβάνει και τον Ρούνεϊ! «Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι είναι πανέτοιμοι να παίξουν δίπλα στους πιο έμπειρους και η εμπειρία ορισμένων εκ των διεθνών είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Χρειαζόμαστε παίκτες – ηγέτες. Ο Τζον Τέρι, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Σκοτ Πάρκερ είναι σημαντικές μονάδες, όπως επίσης και ο Γουέιν Ρούνεϊ. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα στο Euro. Οι προσθήκες των Γουίλσιρ, Τζόουνς, Γουέλμπεκ και Στάριτζ θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το σύνολο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Καπέλο!

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: