Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Δεν έχω τίποτα εναντίον του Ρονάλντο"

Ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, έβαλε φρένο στα σενάρια περί κόντρας και ανταγωνσιμού με τον άσο της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο.
"Δεν έχω τίποτα εναντίον του Ρονάλντο"
Ο Αργεντινός τόνισε ότι οι ατομικές επιδόσεις και οι κόντρες αφορούν τους δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο, να ξεπεράσει τον Θέσαρ και να καταλάβει την 1η θέση στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ των «μπλαουγκράνα» (θέλει ακόμα 39 τέρματα).

«Αυτά τα πράγματα με ατομικές επιδόσεις και κόντρες ανάμεσα σε μένα και τον Κριστιάνο είναι για τους δημοσιογράφους. Δεν έχω τίποτα εναντίον του και απλά εγώ ενδιαφέρομαι για το πώς θα βοηθάω την ομάδα μου να φθάσει στη νίκη», δήλωσε ο "Λίο" και πρόσθεσε για το θέμα του πρώτου σκόρερ:

«Το να ξεπεράσω τον Θέσαρ δεν είναι ο στόχος μου, θέλω να σκοράρω, αλλά όχι για να σπάσω το ρεκόρ του Θέσαρ, αλά για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τίτλους, έως τώρα έχουμε γράψει ιστορία με την ομάδα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε, θέλουμε ακόμα περισσότερα»!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: