Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

«Κούρασε το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ»

Μπορεί να μετράει λίγο καιρό στον πάγκο της ομάδας, όμως ο Νίκος Κωστένογλου έχει καταλάβει ότι όλη η ειδησεογραφία με τα οικονομικά της Ένωσης έχει κουράσει τους πάντες.
«Κούρασε το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ»
Αυτό τόνισε σαφέστατα στη συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα για το ματς με τη Λοκομοτίβ. Ο... Κωστέ ξέρει ποια ομάδα κοουτσάρει, την ιστορία και το παρελθόν της, οπότε τα οικονομικά θέματα μόνο ως... άλλοθι που χρησιμοποιείται σε κακές εμφανίσεις ακούγονται στα αυτιά του.
«Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα. Αυτό σίγουρα δυσχεραίνει τη δουλειά μας, αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και μαζί θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζω ότι με τα αποτελέσματα θα ενισχύσουν την ομάδα μας κι άλλοι εκτός από τον κ. Παππά και τον κ. Νοτιά. Εγώ αισιοδοξώ ότι θα βρεθεί μια λύση. Ας αφήσουμε το οικονομικό θέμα. Μας έχει κουράσει», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.
Έχει δίκιο ή άδικο; Εδώ οι Έλληνες μαστίζονται από την κρίση, μόνο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης αντιμετωπίζουν προβλήματα;
Εξάλλου όπως έχει ειπωθεί κατά καιρούς, τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα. Το έδειξαν οι... απλήρωτοι “κιτρινόμαυροι” στο τελευταίο ντέρμπι πριν από μερικές μέρες.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: