Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η ακροβασία της ΚΑΕ Άρης!!

Σε ένα τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η ομάδα μπάσκετ του Άρη. Ο εμφύλιος στην κίτρινη ΚΑΕ συνεχίζεται...

Η ακροβασία της ΚΑΕ Άρης
Γράφει ο Γιάννης Νάτου...
Την ώρα που άπαντες ανέμεναν το αποψινό διοικητικό συμβούλιο των μετόχων για να βγει μία άκρη, αυτό αναβλήθηκε κατόπιν αναγκαιότητας να παραστούν οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Πόππης στην ΠΑΕ Άρης για το θέμα Τσιώλη. Πλην όμως, όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες συνηγορούν στο ότι η ΚΑΕ, και κατά συνέπεια η ομάδα, θυμίζουν σχοινοβάτη που πορεύεται χωρίς δίχτυ ασφαλείας.
Από τη μία υπάρχει ο Γιάννης Δαμιανίδης, από την άλλη τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζί με αρκετούς υποψήφιους χρηματοδότες της ΚΑΕ, και στη μέση σε ρόλο... Πυθίας, η Γένεσις. Τυχαίνει να είναι η εταιρία αστικής ευθύνης που ιδρύθηκε το 2003 για να οδηγήσει τον Άρη στην επόμενη μέρα. Αυτό έπραξε, πέτυχε να φέρει την ομάδα εκεί που ανήκει (Ευρωλίγκα) και να αφυπνίσει όλο τον κόσμο, αλλά μετά τη μετωπική σύγκρουση με τον κ. Δαμιανίδη, τα στελέχη της, το ένα μετά το άλλο αποστασιοποιήθηκαν και αδρανοποιήθηκαν!
Τώρα, το ίδιο συμβαίνει με τη ΣΑΡΙΣΑ, τη δεύτερη εταιρία που ιδρύθηκε για να βοηθήσει την ΚΑΕ, με συνέπεια, να βρεθεί η λύση του Πρωτοδικείου, αφού η ΚΑΕ είναι χρεωμένη με άγνωστο ακόμη ποσό. Και για να γίνει η διαχείριση που άπαντες ζητούν, κάλεσαν τον κ. Δαμιανίδη να αφήσει το πόστο του, στο οποίο προσέφερε πάρα πολλά και πήρε πάρα πολλά, όπως αναγνωρισιμότητα και οικονομικές απολαβές, αφού υπήρξε έμμισθος επί μακρόν.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ωστόσο, αρνείται να αποχωρήσει. Κι εδώ, εντοπίζεται ο ρόλος της Γένεσις. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη της δεν θέλουν τη λύση Πρωτοδικείου, η οποία επιτρέπει να μπουν τα οικονομικά σε μια σειρά και να βοηθήσουν οικονομικά οι υγιείς δυνάμεις του φίλαθλου κόσμου οι οποίες περιμένουν το «πράσινο φως», δηλαδή την απομάκρυνση του ομιχλώδους παρελθόντος για να το πράξουν. Ποιός ο λόγος; Προφανώς, οι άνθρωποι της ΓΕΝΕΣΙΣ δεν θέλουν ως οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ να οδηγηθούν σε αυτή τη λύση, η οποία δεν συνάδει με το προφίλ τους στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο.
Μήπως όμως, συνάδει η εικόνα του σημερινού Άρη που χάνει κι απ' αυτόν τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο, με το ποιοί πραγματικά είναι; Άνθρωποι που αγαπούν βαθιά τον Άρη, ο ένας μετά τον άλλον, αυτοί οι πετυχημένοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στους χειρισμούς του κ. Δαμιανίδη, όμως τώρα, επιλέγουν να συντηρούν αυτή την αρρωστημένη κατάσταση, τιμωρώντας αλήθεια ποιόν;
Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Δαμιανίδης έφτασε σε συμφωνία με την ΕΤ-3 για την τηλεοπτική κάλυψη των ευρωπαϊκών αγώνων του Άρη στο Eurocup, κάτι που σημαίνει ένα επιπρόσθετο έσοδο στο ταμείο της ΚΑΕ.
Αρκεί, να παρουσιάσει τη συμφωνία αυτή, όπως και τις άλλες που σύναψε η ΚΑΕ με ΟΠΑΠ και ΤΑΦ, στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Γιατί μέχρι τώρα, τις κρατά κρυφές...
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: