Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Θα τρελαθούμε τελείως; Μόνο ο ΟΦΗ το κάνει;"

"Δεν μπορώ να διαβάζω αρβύλες", ήταν η απάντηση του Νίκου Αναστόπουλου σε όσους τον κατηγόρησαν ότι έπαιξε υπερβολικά "κλειστά" απέναντι στον Ολυμπιακό.
"Θα τρελαθούμε τελείως; Μόνο ο ΟΦΗ το κάνει;"
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6":
Για τη δική του συνεισφορά στo αποτέλεσμα που πήρε ο ΟΦΗ στο "Καραϊσκάκη":
«Είναι δύσκολο να πάρω μόνος μου αποτέλεσμα. Σε ένα θετικό αποτέλεσμα έχει όλη η ομάδα συνεισφορά».
Για το πόσο διαφορετικά αντιμετώπισε ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό:
«Τον Ολυμπιακό τον αντιμετωπίσαμε πολύ διαφορετικά. Ήταν δύο ξεχωριστά παιχνίδια. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Για να τον αντιμετωπίσουμε, έπρεπε να είχαμε 300% περισσότερη διάθεση και μαχητικότητα από ό,τι στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν αδρανήσεις ένα λεπτό, ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες για να σου κάνει τη ζημιά».
Για όσα έχουν γραφτεί για το ότι ΟΦΗ έπαιξε πολύ «κλειστά»:
«Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει πλάνο, σχέδιο και τακτική στο παιχνίδι της. Λένε πράγματα για διπλές ζώνες και τα λοιπά. Δεν ξέρω πώς τα γράφουν αυτά τα πράγματα. Όταν πάει η μπάλα στην άκρη, δεν θα υπάρχουν διπλά μαρκαρίσματα; Όταν χάνεις την μπάλα δεν θα πρέπει να βρίσκονται 9 παίκτες πίσω της; Όλες οι ομάδες του κόσμου δεν το κάνουν αυτό; Μόνο εμείς το κάναμε; Θα τρελαθούμε τελείως… Δεν μπορώ να διαβάζω αρβύλες. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα αυτός που έχει την μπάλα στα πόδια. Εμείς φροντίσαμε να κλείσουμε καλά τα άκρα απέναντι στον Ολυμπιακό και καταφέραμε τελικά να αμυνθούμε σωστά και στον άξονα. Πρέπει να υπάρχει σχέδιο για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα».
Για το τι δεν πρέπει να γίνει στον ΟΦΗ από εδώ και στο εξής:
«Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί στην Ελλάδα τη μία Κυριακή είσαι Ρεάλ και την άλλη κωλοπετινίτσα… Δεν πρέπει να νομίσουμε ποτέ ότι είμαστε ομαδάρα».
Για την Εθνική και τον Σάντος:
«Ο κύριος Σάντος θα πρέπει να ρίξει και μια ματιά σε παίκτες του ΟΦΗ. Δεν θέλω να πω για συγκεκριμένο άτομο. Ξέρω ότι ο Σάντος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα, κι αυτό φάνηκε από τις κλήσεις των Ζαραδούκα και Σκόνδρα. Υπάρχουν 3-4 ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι σε φόρμα και κάνουν καλό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: