Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ό,τι πάει μέσα... γράφει!!

Οι αριθμοί έρχονται να... κουμπώσουν με την γκρίνια που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εμφανίσεις του Κοστάντσο και του Χαλκιά!
Ό,τι πάει μέσα... γράφει!
Η αδυναμία του Φράνκο Κοστάντσο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού στοίχησε για ακόμα μια φορά στην ομάδα του Βαλβέρδε, η οποία άφησε πολύτιμους βαθμούς με αντίπαλο τον ΌΦΗ και μάλιστα μέσα στην έδρα της, η οποία αποτελεί και την μεγάλη της δύναμη. Τα τρία γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Τούμπα οδήγησαν σε λαϊκά δικαστήρια και στο στόχαστρο βρέθηκε ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», Κώστας Χαλκιάς. Σήκω και φύγε Χαλκιά, μπες στο πράσινο πούλμαν», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια που άκουσε ο διεθνής γκολκίπερ, η απόδοση του οποίου ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
Ειδικότερα για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο προβληματισμός είναι εντονότατος, σε σημείο μάλιστα που οι άνθρωποι της ομάδας να σκέφτονται την πρόωρη αντικατάστασή του. Και οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος του, όπως άλλωστε και αυτοί του Κώστα Χαλκιά. Σε 18 σουτ που έχουν γίνει στην εστία, έχουν βρει δηλαδή τον στόχο τους, τα 7 έχουν καταλήξει στα δίχτυα του Αργεντινού! Ένα δηλαδή στα 2.6 σουτ, που πηγαίνουν στο τέρμα, καταλήγουν στο πλεκτό!
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: