Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Πού να είχαμε και πρόεδρο..."

Έτοιμος για πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Φερέιρα με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, ρίχνοντας κι ένα ...καρφάκι στον Γόντικα: "Είμαστε ένα χρόνο χωρίς πρόεδρο"!
"Πού να είχαμε και πρόεδρο..."
Δεν το χάνει το πρωτάθλημα ο Φερέιρα. Αυτό δήλωσε στην πορτογαλική "Maisfutebol" δείχνοντας ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα του, μετά και το εντυπωσιακό "διπλό" επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάνουν δυσκολότερο το έργο του.
Πρώτα είπε για τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος και μετά αναφέρθηκε στα διοικητικά βάσανα, τις διαφωνίες των μετόχων και τον πρόεδρο που δεν ...υπάρχει!
"Εδώ επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να παίξουμε Τετάρτη. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό ήταν που ήθελα και ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται.
Μάλιστα παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και έναν χρόνο χωρίς πρόεδρο και όλες οι συζητήσεις στο σύλλογο διεξάγονταν γύρω από τις διαφωνίες των μελών της ιδιοκτησίας", δήλωσε ο Πορτογάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: