Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ"

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα ανακάμψει και θα επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν λίγο καιρό, εξέφρασε ο επιθετικός του Ατρομήτου, Ηλίας Αναστασάκος.
"Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ"
Ο στράικερ των Περιστεριωτών κλήθηκε να πει τη γνώμη του για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει αγωνιστεί με την φανέλα του "δικεφάλου" του Βορρά στο παρελθόν.

«Όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση παίζουν πολλά ρόλο. Μπορεί να φταίει και ο αντίπαλος. Χθες ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ψυχολογία, καλά αποτέλεσμα, με ένα σύστημα χωρίς επιθετικό που του βγαίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς τραυματισμούς», τόνισε αρχικά στον "Sport103 fm" και πρόσθεσε σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν:

«Νομίζω ότι θέλει υπομονή στον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, έχει προβλήματα. Κάνει μία κοιλιά και μετά επανέρχεται. Δεν έγινε ξαφνικά μικρή ομάδα… Έχει τους παίκτες που είχε πέρσι και έναν καλό προπονητή, με ισχυρό όνομα που οι παίκτες τον σέβονται. Έχει καλούς παίκτες κα θα επιστρέψουν και οι τραυματίες. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: