Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μετεξεταστέοι και αριστούχοι!!

Ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για τα πέντε σημαντικότερα συμβάντα της αγωνιστικής του πρωταθλήματος...
Μετεξεταστέοι και αριστούχοι
Άρης-ΠΑΟΚ            2
Το περίφημο και διηγώντας τα να κλαις.  Με μία διευκρίνηση: το πρόβλημα τους δεν είναι ότι τους κάνουν πλάκα εντός κι εκτός έδρας ομάδες μικρότερου μεγέθους, αλλά ότι ακόμα και τώρα δεν έχουν κατανοήσει τι πρέπει να κάνουν για να είναι αξιοπρεπείς. Η μεγάλη ομάδα δεν σημαίνει μόνο νίκες και τίτλοι αλλά να τιμά την παράδοσή της. Ευρωλίγκες, Γιουροκάπ. Αλήθεια τι ώρα πετάει το...λεωφορείο;
Μια αλήθεια ρε παιδιά            4
Είναι καιρός κάποιος να σεβαστεί τον κόπο του Νίκου Λινάρδου και όλων των ανθρώπων στο αγωνιστικό τμήμα του Αμαρουσίου: να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Δεν είναι ντροπή ούτε σημαίνει λιγότεροι ψήφοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές αν ο σύλλογος δεν αγωνιζόταν στην Α1. Το ότι το κακό ξεκινάει από την οικογένεια Βωβού, δεν σημαίνει πως πρέπει να το συνεχίσουν.
Καβάλα πάει         6
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε για την αμαρτία της Καβάλας στα Ηλύσια. Ο Δημήτρς Πρίφτης και φέτος με χαμηλούς τόνους, πολλή δουλειά και σωστές επιλογές φαίνεται πως έφτιαξε μια ομάδα η οποία αν δεν αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Σαρικόπουλος  - Γιαννόπουλος            8
Είναι λίγο σπάταλοι αλλά είναι και από αυτούς που θα σώσουν καριέρες. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνουν λεπτά συμμετοχής στον Γιαννόπουλο και τον Σαρικόπουλο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βελτιωθούν. Αν κάποιος μπορεί να δώσει ...πίσω στο ελληνικό μπάσκετ τον καλύτερο νεαρό σουτέρ κι έναν σέντερ στα 2.11, είναι αυτοί οι δύο. Αρκεί να μην ξεχαστούν στις προσθαφαιρέσεις ξένων.
Του είπαν να...νικήσει            10
Δεν είχε νίκη στην Α1 ο Βασίλης Φραγκιάς και είπε να τις πάρει μαζεμένες. Μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες για τον φετινό Κολοσσό ήταν η νίκη στο Αλεξάνδρειο απόρροια της δουλειάς του κόουτς και της σοβαρότητας των Ελλήνων παικτών του. Αν ο Κολοσσός θέλει να σωθεί αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία το 2/2 του ξεκινήματος.
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: