Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Την Πέμπτη "κληρώνει" για ΑΕΛ και Σέρρες!!

Την Πέμπτη πρόκειται να βγει η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την προσφυγή που έκαναν οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός για την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να προβιβάσει την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό.
Την Πέμπτη "κληρώνει" για ΑΕΛ και Σέρρες
Ο Χάρης Γρηγορίου ήταν ο νομικός εκπρόσωπος των ΑΕΛ και Πανσερραϊκού στην εκδίκαση της προσφυγής των δύο ομάδων στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο κ. Γρηγορίου υποστήριξε πως από την στιγμή που έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα και η Καλλιθέα στην Football League τότε θα πρέπει να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια οι Λάρισα και Πανσερραϊκός.
«Ή όλοι ή κανείς!», ήταν το μήνυμα που πέρασε, επισημαίνοντας πως το δίκαιο και το σωστό είναι να αγωνιστούν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία οι δύο προαναφερόμενοι σύλλογοι. Από εκεί και πέρα πάντως οι άνθρωποι της Λάρισας ξεκαθάρισαν ότι εάν δεν δικαιωθούν μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πρόκειται να ασχοληθούν περαιτέρω με δικαστικές διαμάχες.
Θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος. Θα προσηλωθούν δηλαδή στα του πρωταθλήματος. Πριν από αυτό πάντως θα ενημερώσουν με σχετική τους ανακοίνωση το φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: