Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Μπορεί την πρόκριση ο Ολυμπιακός"

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League εμφανίσθηκε ο πρώην τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων" και νυν του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο
"Μπορεί την πρόκριση ο Ολυμπιακός"
"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει εμπειρία από τόσο μεγάλους αγώνες και έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι πολύ καλό στη διοργάνωση", είπε ο Ισπανός γκολκίπερ στο "sday.gr" και πρόσθεσε:
"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει τη Ντόρτμουντ ακόμη και μέσα στην έδρα της. Η τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται δεν είναι και ό, τι καλύτερο, αλλά αν καταφέρει να πάρει τη νίκη την Τρίτη έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί, από τη στιγμή που η εμπειρία τόσων χρόνων στο Τσάμπιονς Λιγκ του επιτρέπει να έχει την ικανότητα να ελέγχει τέτοιου είδους καταστάσεις".
Όσο για τον ΑΠΟΕΛ, επεσήμανε: "Φυσικά και μπορεί να προκριθεί. Μαθηματικά, όλες οι ομάδες του ομίλου μπορούν να προκριθούν. Παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, είναι δύσκολο, αλλά αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα αποδεικνύει ότι έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: