Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Τους κάναμε να φαίνονται καλύτεροι»

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ για αρκετή ώρα και σε πολύ ήρεμος ύφος ανέλυσε τα λάθη που έγιναν. Η ομιλία κινήθηκε κυρίως στο κομμάτι της τακτικής και των λαθών που έκανε η πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι να εξηγεί το τι ακριβώς δεν του άρεσε, ξεκινώντας με μία γενικότερη τοποθέτηση.
«Τους κάναμε να φαίνονται καλύτεροι»
«Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία απλά κανονική ομάδα και την κάναμε να φαίνεται καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι δική μας ευθύνη και συνέβη γιατί κάναμε πολλά λάθη. Για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά. Δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει άμεσα να συνέλθουμε» τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τα λάθη που έγιναν σε τοποθετήσεις, κινήσεις στους χώρους, αλληλοκαλύψεις και άλλα.
Είναι γεγονός πως ο Μπόλονι δεν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα και θέλει να δει άμεσα αποτελέσματα. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης στην Ιρλανδία.
Από την πλευρά του, τα διοικητικά στελέχη τους ΠΑΟΚ – Βρύζας, Κωνσταντινίδης – αυτό που μετέφεραν στον Μπόλονι είναι πως το μοναδικό αντίδοτο σε αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι οι νίκες και τίποτα άλλο. Όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν και σύντομα θα γίνουν κουβέντες με τους παίκτες για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: