Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η "καυτή πατάτα" στα χέρια της διοίκησης!!

Ο Τσιώλης δεν μπόρεσε να αλλάξει τίποτα, ενώ η ομάδα θα έπρεπε να παρουσιάζει τουλάχιστον μία αξιοπρεπή εικόνα έπειτα από δουλειά τεσσάρων μηνών. Γράφει ο Παντελής Ζουμπούλης.
Η "καυτή πατάτα" στα χέρια της διοίκησης
Η «καυτή πατάτα» για τον Αρη βρίσκεται από χθες το βράδυ στα χέρια της διοίκησης. Μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ και τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας, είναι η ώρα που η διοίκηση πρέπει να παρέμβει και να πάρει δραστικές αποφάσεις. Εδώ και τώρα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
Καλώς ή κακώς, αποδεικνύεται ότι ο Τσιώλης δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση και να την αλλάξει προς το καλύτερο. Ούτε οι παίκτες μπορούν από μόνοι τους. Ο προπονητής άφησε χθες να εννοηθεί ότι θα παραιτηθεί. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ίσως αυτή να είναι η λύση για την ομάδα.
Η ουσία είναι ότι ο Αρης δεν παίζει μπάλα. Πέρασαν έξι ματς και δεν έχει νίκη, αλλά το πρόβλημα δεν είναι (μόνον) αυτό. Η ομάδα δείχνει να μην έχει πλάνο, να μην έχει σχέδιο. Δεν έχει αρχή και τέλος. Αλλά και οι παίκτες δεν έχουν ψυχολογία. Ολα αυτά είναι ευθύνη του προπονητή. Και έξι ματς είναι πολλά.
Ο Τσιώλης δεν μπόρεσε να αλλάξει τίποτα τόσο καιρό, ενώ η ομάδα θα έπρεπε να παρουσιάζει τουλάχιστον μία αξιοπρεπή εικόνα ύστερα από δουλειά τεσσάρων μηνών. Οι πολλές εσωτερικές αλλαγές που έκανε και χθες φανερώνουν ότι βρίσκεται σε σύγχυση. Κι αυτό το μεταδίδει στην ομάδα.
Από την άλλη, οι παίκτες φαίνεται να μη διαθέτουν ψυχολογία. Κάποιοι φοβούνται να κρατήσουν την μπάλα, να πάρουν πρωτοβουλίες. Κάποιοι άλλοι επιβεβαιώνουν ότι δεν αντέχουν την πίεση. Αλλά υπάρχουν και μερικοί που «κρύβονται». Η διοίκηση τα γνωρίζει όλα αυτά και γι’ αυτό ήρθε η ώρα να παρέμβει.
Αφήσαμε για το τέλος τον παράγοντα «τύχη». Είναι απίστευτη η γκαντεμιά που έχει φέτος ο Αρης (δύο δοκάρια στους «Ζωσιμάδες», δύο και χθες). Ομως η συνολική εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα δεν του επιτρέπει να τα φορτώσει όλα στα... δοκάρια.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: