Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Με πειθαρχία για να κερδίσουμε»

Για την Ντόρτμουντ το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό είναι... τελικός ευρωπαϊκής επιβίωσης και ο τεχνικός της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως η νίκη είναι μονόδρομος.
«Με πειθαρχία για να κερδίσουμε»
Οι Γιούργκεν Κλοπ και Μάριο Γκέτσε εκπροσώπησαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αρχικά ο Γκέτσε ερωτηθείς για την συγκομιδή βαθμών της ομάδας του τόνισε πως «είχαμε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους απάντησε ότι δεν πρόκειται κάτι σοβαρό απλά αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς του. Από μέρους του ο Κλοπ ξεκίνησε μιλώντας για τα αγωνιστικά προβλήματα της Ντόρτμουντ: «Με τον Μπέντερ έχουμε πρόβλημα. Ο Γκέτσε έκανε τρέξιμο στην προπόνηση και αύριο θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παίξει. Από πλευράς δυναμικού δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα».
Πέραν αυτού ο προπονητής των Γερμανών σχολίασε: «Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Όμως δεν χάναμε τα παιχνίδια από μόνοι μας. Και οι αντίπαλοί μας είναι καλοί. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα. Περιμένουμε βοήθεια από τους οπαδούς μας και θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε και τα 90 λεπτά που έχουμε. Ο Ολυμπιακός θα πιέσει στις αντεπιθέσεις, θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποτρέψουμε αυτό».
Μετά πήραν ξανά τον λόγο ο Γκέτσε αναφέροντας: «Οι διαιτητές κάνουν καλά την δουλειά τους αλλά με δυσαρεστεί που δεν μου δόθηκε το πέναλτι στο τελευταίο παιχνίδι με την Στουτγκάρδη». Εν συνεχεία ο Κλοπ απάντησε με ένα ναι στο εάν επηρεάστηκε η τακτική του από τη νίκη του Ολυμπιακού και ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα αλλάξει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: