Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την πρώτη του εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό!
ΠΑΟΚ χωρίς αρχή και τέλος
Ο ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ. Και όποιος αδαής επικαλεστεί μόνο τις απουσίες βασικών παικτών, θα πρέπει να αλλάξει… άθλημα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο «limit up» της απόδοσής του και να μην έχει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που μπορούν να τον κουράσουν επιπλέον, όμως μέσα σε μια έδρα όπως αυτή της «καυτής» Τούμπας δεν επιτρέπεται στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» να βρίσκονται σε… άλλο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ δε θύμισε σε τίποτα την ομάδα που αποθεώθηκε από πολλούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ή στα περισσότερα ευρωπαϊκά «ραντεβού». Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος. Ο ΠΑΟΚ έδειξε «μικρή ομάδα», μπροστά στον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ούτε ο πλέον καλόπιστος οπαδός του. Δεν είναι δυνατό να χάνει σε ρυθμό… ρελαντί από τους «πράσινους».
Ο Σνάουτσνερ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Λίνο (που έλειπε) έμοιαζε στα μάτια των ΠΑΟΚτσήδων σαν τον Ρομπέρτο Κάρλος στα καλά του χρόνια. Κι όμως έτσι έγινε, δεν είναι υπερβολή. Ο Βραζιλιάνος μπακ ανακλήθηκε πολλές φορές στις μνήμες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, μια και ο Σνάουτσνερ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ολοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να παίξει μόνο άμυνα, όμως σήμερα ούτε αυτό έκανε. Χάρη σε αυτόν ήλθε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, στο λάθος του και στο κλέψιμο του Κατσουράνη.
Οποια θέση κι αν πιάσουμε θα μας πιάσει στενοχώρια. Ο Χαλκιάς είχε μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ. Ο Κλέιτον εκτέλεσε το φάουλ στην πλευρά του, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το… μοιραίο. Για την κλάση του δεν μπορεί να δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο. Στην άμυνα τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα. Πέρα από τον κάκιστο Σνάουτσνερ, ο Κοντρέρας δεν ήταν στη μέρα του. Στα χαφ ο Αρίας, χωρίς τον Γκαρσία, δεν μπορεί να παίξει όπως τον έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ενώ μόνο ο Λάζαρ διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Τούμπας.
Ο Φωτάκης έδειξε εκτός… νερών, επηρεασμένος κι από τον πρόσφατο τραυματισμό του και τις μέρες που έμεινε εκτός δράσης, ενώ οι Παπάζογλου και Σαλπιγγίδης ήταν… απόντες. Ο Βιεϊρίνια προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια ρήγματα, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό που έκανε… πάρτι στις αντίπαλες άμυνες.

Και για να κλείσουμε με έναν ακόμη προβληματισμό το κείμενο, όλοι στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σήμερα να μην διαγνωστεί ακόμη μια θλάση σε παίκτη του «Δικεφάλου». Ο Κοντρέρας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και σήμερα θα βγουν τα… μαντάτα.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: