Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα είπε με παίκτες και "Σβούρα" ο Μπόλονι!!

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Ν.Μεσημβρία ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για 20΄ στους παίκτες, ενώ είχε και τετ α τετ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.
Τα είπε με παίκτες και "Σβούρα" ο Μπόλονι
Σε ό, τι αφορά τις απουσίες εν όψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, ο Ίβιτς (έχει ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) μαζί με τον Στάμου, ενώ η κατάσταση του Κοντρέρας (έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο) θα ξεκαθαρίσει το βράδυ, όταν και θα υποβληθεί στις αναγκαίες εξετάσεις.
Σίγουρα θα απουσιάσουν από το ματς του Δουβλίνο οι τραυματίες Γκαρσία, Αθανασιάδης (υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια έκανε πάσες με τον Μπόλονι) και Τσουκαλάς, ενώ ο Λίνο έκανε και σήμερα θεραπεία, διατηρώντας ελάχιστες ελπίδες για να ακολουθήσει την αποστολή στην Ιρλανδία. Τόσο ο Βραζιλιάνος μπακ όσο και ο Γκαρσία μετά τη θεραπεία τους, πήγαν στο γήπεδο που έκαναν ατομικά προγράμματα οι Ίβιτς και Στάμου.
Στην προπόνηση πέρα από τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος είχε τετ α τετ με τον Λάζλο Μπόλονι, δίνει το «παρών» και ο Ζήσης Βρύζας.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: