Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ: "έφυγε" ο 33χρονος Σιδέρης!!

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του χάντμπολ η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σιδέρη σε ηλικία μόλις 33 ετών.
Σοκ: "έφυγε" ο 33χρονος Σιδέρης!
Ο νεαρός αθλητής ήταν μέλος της ομάδας του ΓΣ Κηφισιάς που παίρνει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.
Το Σάββατο το βράδυ λίγη ώρα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου και εξέπνευσε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο συμπαίκτης του στον ΓΣ Κηφισιάς Λευτέρης Κορωναίος ήταν αυτός που τον μετέφερε στο νοσοκομείο και ο ίδιος είναι ακόμα σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη.
"Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά. Στη διάρκεια του αγώνα δεν παραπονέθηκε για κάτι. Μπήκαμε στο αμάξι για να τον πάω στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.
Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσα το 166 για να ρωτήσω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Μέχρι να τον πάω στο Γεώργιος Γεννηματάς' έκανε εμετό και στη συνέχεια λιποθύμησε. Τον άφησα στα επείγοντα και μετά από μισή ώρα με ειδοποίησαν πως πέθανε".
Ο προπονητής του Ευριπίδης Τάτσης επεσήμανε: "Εγώ βρισκόμουν στην Κομοτηνή για προσωπικούς λόγους. Με πληροφόρησαν για το δυσάρεστο γεγονός. Τον αγαπούσαμε ιδιαίτερα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".
Ο Νίκος Ψαρρός που ήταν χρόνια συμπαίκτης του στον Πήγασο Κυψέλης σχολίασε: "Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, που είχε πάθος με το χάντμπολ".
Ο Παναγιώτης Σιδέρης ξεκίνησε το χάντμπολ το 1997 στον Πήγασο Κυψέλης και μετά από 6 χρόνια πήρε μεταγραφή στον Αετό. Από το καλοκαίρι αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΓΣ Κηφισιάς. Ηταν ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ με ανακοίνωση της και η ΕΣΧΑ εξέφρασε την οδύνη της για τον θάνατο του νεαρού αθλητή.
Η κηδεία του έγινε σήμερα στις Πλαταιές στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: