Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τι έκαναν Νινιάδης και "Τζόλε" στη Βαλένθια;

Το Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ταξίδεψαν παρέα στην Ισπανία. Σκοπός της επίσκεψης τους στην Ιβηρική δεν ήταν η... αναψυχή, αλλά το να μιλήσουν και να τσεκάρουν ορισμένους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.
Τι έκαναν Νινιάδης και "Τζόλε" στη Βαλένθια;
Το ταξίδι τους περιελάμβανε έναν προορισμό που συνδύαζε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις: τη Βαλένθια, όπου παρακολούθησαν δύο εξτρέμ, έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα.
Αρχικά βρέθηκαν στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια», όπου είδαν από κοντά το Λεβάντε-Σεβίλλη. Εκεί θέλησαν να παρακολουθήσουν τους Αρούνα Κονέ και Εμιλιάνο Αρμεντέρος. Ο πρώτος δεν έπαιξε και ο δεύτερος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, δίχως όμως να έχει καλή απόδοση στην ήττα της ομάδας τους (1-0).
Στη Βαλένθια τους περίμενε άνθρωπος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τους βοήθησε σε όλες τις... δουλειές τους. Οσον αφορά τις εντυπώσεις τους για τον Κονέ και τον Αρμεντέρος (τον ήθελε δύο φορές η ΑΕΚ), Για τον πρώτο μάθαμε πως αυτά που άκουσαν, για τον χαρακτήρα και την αδιαφορία τους στις προπονήσεις, δεν τους άρεσαν καθόλου. Για τον Αρμεντέρος όμως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς είναι εργατικός και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.
Βέβαια ο βασικός λόγος που οι Νινιάδης και Τζόρτζεβιτς βρέθηκαν στη Βαλένθια, ήταν για να μιλήσουν με τη διοίκηση των Νυχτερίδων και την πλευρά του Αρίτς Αντούριθ, με τις πληροφορίες να θέλουν να επικρατεί θετική διάθεση και από τον παίκτη. Η περίπτωση του Βάσκου επιθετικού έχει προκριθεί από τους Ερυθρόλευκους και πλέον υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλολογικό ενδιαφέρον.
Την Κυριακή το δίδυμο βρέθηκε και στο γειτονικό «Μαδριγάλ» του Βιγιαρεάλ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (πρώην ομάδα του Κοβάσεβιτς). Σε αυτό το γήπεδο αγωνίστηκε ως φιλοξενούμενος ο τερματοφύλακας, Κλαούδιο Μπράβο. Ο Χιλιανός πορτιέρο που ήταν καταλυτικός στο να πάρει η ομάδα του το βαθμό (1-1), έχει απασχολήσει έντονα στο πρόσφατο παρελθόν και προφανώς ενδιαφέρει και πάλι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: