Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μπρίτο: «Ήθελε πολύ το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ»


EK?????? 
 T????- oI???
GIALOUSIS BRITO
 ATROMITOS - ERGOTELIS

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο άσος του Ατρομήτου και σκόρερ της περιστεριώτικης ομάδας στο παιχνίδι της Τούμπας, Εντουάρντο Μπρίτο, αναφερόμενος τόσο στο ματς του Σαββάτου, όσο και στην πορεία του συλλόγου του. Αναλυτικά, ανέφερε:
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος και αυτό μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο σκόραρα το πρώτο μου τέρμα της σεζόν, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμέναμε ότι θα παίξει δυνατά στην έδρα του ο ΠΑΟΚ και η κακή αρχή για μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ήθελε πολύ το παιχνίδι, παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε».
Για την πορεία του Ατρομήτου:
«Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και φάνηκε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε την πέμπτη θέση και αυτό θα παλέψουμε για να πετύχουμε. Πρώτα απ’ όλα όμως θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την πεντάδα. Έχουμε όμως ακόμη δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Βιεϊρίνια:

«Δεν έχω δει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να κάνει πάνω από δύο, τρία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός παίκτης, είναι από τους καλύτερους στη Σούπερ Λίγκα και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να σου κάνει κακό».
Για την άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόσο εύκολο είναι να διακριθεί ο Ατρόμητος:

«Δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολα, θεωρώ όμως ότι μετά από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες είμαστε πολύ καλοί και θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλά».
Για την πρώτη του αγάπη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Όσο μπορώ βλέπω τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη. Ο Απόλλων δεν είχε βοήθεια από αλλού και για αυτό έπεσε τόσο χαμηλά. Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα και σε λίγα χρόνια θα είναι και πάλι στην Α’ Εθνική. Είναι καλή ομάδα και ωραία πόλη, αρκεί να γίνουν τα πράγματα σωστά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: