Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Σκασμένος" ο Πρόμπιερζ!!

Κουβέντα δεν έβγαλε ο Πολωνός στο ταξίδι της επιστροφής.
"Σκασμένος" ο Πρόμπιερζ
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, το έλεγε συνεχώς και το φοβόταν. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε κρούσει στους παίκτες του το καμπανάκι του κινδύνου και ζητούσε επίμονα να μην πάρουν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αψήφιστα γιατί θα το πληρώσουν.
Αυτός τα έλεγε, αυτός τα άκουγε προφανώς. Ο 39χρονος τεχνικός ήταν άλλος άνθρωπος μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη και ως την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα. Βυθισμένος στις σκέψεις του, σημείωνε συνεχώς πράγματα στο μπλοκάκι του και δεν… ήθελε να μιλήσει σε άνθρωπο. Η κακή νοοτροπία της ομάδας σε συνδυασμό με το… σκωτσέζικο ντους που του επιφυλάσσουν οι παίκτες του, από Κυριακή σε Κυριακή τον έχουν προβληματίσει πάρα πολύ και δεν αποκλείεται να τον υποχρεώσουν σε δραστικές αποφάσεις για τη συνέχεια.

Το άφησε να εννοηθεί άλλωστε ο Πολωνός και στη συνέντευξη τύπου, μεταθέτοντας τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον στη σημερινή μέρα όπου είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί και με τη διοίκηση, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε Δευτέρα. Ενδιαφέρον έχει επίσης να δούμε πότε θα μιλήσει και τι θα πει στους παίκτες του που πήραν ήδη ιδέα στα αποδυτήρια της Τρίπολης όταν ο 39χρονος προπονητής… άστραψε και βρόντηξε. 

Από ορισμένους έχει φοβερά παράπονα και δεν αποκλείεται αρχής γενομένης του αγώνα με τον Παναιτωλικό να τους θέσει εκτός ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: