Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Παλικάρι ο Ζαγοράκης... "

Για διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Βελής, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει γιατί αποχώρησε από την ομάδα.
"Παλικάρι ο Ζαγοράκης... "
Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport", όπου και σχολίασε:
Για το αν θα αλλάξει γνώμη: «Όχι δεν γυρίζω πίσω. Δεν είπα κάτι έτσι για να το πω. Γίνει, δεν γίνει δεκτή η παραίτησή μου, εγώ δεν επιστρέφω. Τέλειωσε σύντομα. Διαπίστωσα πως εγώ ήμουν άλλης λογικής από τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης. Δεν κατηγορώ κανέναν, είναι όλα καλά παιδιά και καλοί ΠΑΟΚτσήδες, αλλά εγώ είμαι άλλης νοοτροπίας. Εγώ έχω αυτή την ρομαντζάδα στην νοοτροπία μου κι έτσι πήγα στην διοίκηση. Είπα πως ό,τι έχω να πω θα το πω. Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικά προβλήματα και πρέπει να μετράει και να υπολογίζει και το τελευταίο ευρώ του».
Για τους λόγους του «αντίο»: «Στη διοίκηση πήραν τα παιδιά μια απόφαση. Εγώ δεν συμφώνησα και φεύγω. Αυτό είναι όλο. Δεν είπα καν την λέξη "τζαμπατζήδες". Είναι τούρκικη. Δεν έχω παράπονο και από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι καλό παιδί και στάθηκε παλικάρι. Εγώ απλά έχασα λίγο χρόνο και θα έτρωγα ακόμα πολυτιμότερο αν συνέχιζα εκεί».
Για τους στόχους του: «Είχα προγραμματίσει να πάω στην Αμερική να βρω εύπορους φίλους μου να τους πείσω να στηρίξουν και να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Καλύτερα που δεν πήγα. Εγώ είμαι λαϊκός άνθρωπος. Ευχαριστώ τον Ζαγοράκη που μου άνοιξε την πόρτα της διοίκησης και ήρθα από την κερκίδα εκεί αλλά η θέση μου είναι στην κερκίδα, εκεί με τους οπαδούς. Είμαι από την Σταυρούπολη και δεν θέλω να επιβαρύνω με την παρουσία μου τον σύλλογο».
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Είναι καλός πρόεδρος. Έχει πάθος νικητή. Είναι μπροστάρης. Δεν ξέρει τι θα πει η έκφραση "δεν πειράζει". Εγώ πάλι από την πλευρά μου είμαι άτομο που δεν μπορώ να μην έχω γνώμη, να κάνω το κορόιδο. Αν το κάνω αυτό δεν θα κοιμάμαι ήσυχος. Δεν έχω παντρευτεί την θέση του παράγοντα όπως και κανείς. Δεν είμαι επαγγελματίας. Αν είναι στα συμβούλια να μην υπάρχει αντίλογος, τότε να βάλω φερμουάρ στο στόμα μου και να βλέπω όσα γίνονται αμίλητος. Το παιδάκι που παίρνει το 10ευρο από τον πατέρα του για να έρθει στο γήηπεδο και να φωνάξει για τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ξέρει την αλήθεια και έχει δικαίωμα να την μάθει. Εγώ δεν μπορώ να είμαι αμίλητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: