Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Λεωφορείο μπροστά στην εστία"!

Παραστατικός προσπάθησε να γίνει ο Λαζάρ για τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη...
"Λεωφορείο μπροστά στην εστία"!
Μιλώντας στον Libero 107,4, ο Ρουμάνος άσος ανέφερε: «Στο Κύπελλο UEFA πηγαίνουμε καλά και έχουμε επιτυχίες γιατί οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε πηγαίνουν για τη νίκη και δεν βάζουν ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία τους. Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες παίζουν μαζική άμυνα και δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις και σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια που φέρνουν μια κούραση στην ομάδα, μας έχει αφήσει λίγο πίσω αυτή την στιγμή».
Για το παιχνίδι της Πέμπτης, με την Καζάν: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρας και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα κυνηγήσουμε λοιπόν την νίκη την Πέμπτη, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο και μετά είναι θέμα τύχης το ποιά ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο μας στην Ευρώπη. Σίγουρα πάντως όσο πιο μεγάλο όνομα μας τύχει, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κίνητρο μας για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να έχουμε κι άλλες επιτυχίες».
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε πολύ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο γιατί παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε ανοιχτά και έτσι είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, να κάνουμε φάσεις, να προσφέρουμε θέαμα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας με την απόδοση και τη νίκη μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή τεχνική, παίζει με γρήγορες μπαλιές και θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, έτσι μας αρέσει να αγωνιζόμαστε και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι.
Για τη χημεία του με τους υπόλοιπους χαφ: Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ταιριάξει, έχουμε χημεία. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες στην ομάδα και ο κάθε ένας έχει διαβάσει το παιχνίδι του άλλου. Έτσι μπορούμε να συνεργαζόμαστε άψογα».
Για το καλύτερο φετινό ημίχρονο: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο με την Τότεναμ ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη απόδοση φέτος, χωρίς αμφιβολία».
Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι αλήθεια ότι χαλαρώσαμε λίγο και αυτό συνέβη μάλλον γιατί είχαμε προβάδισμα με 2 γκολ και η γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού δεν μας ενέπνεε κάποια ανησυχία. Έτσι σε συνδυασμό ότι είχαμε δώσει πολλά παιχνίδια τελευταία, η ομάδα χαλάρωσε λίγο και έδωσε κάποιους χώρους στον Ατρόμητο στην επανάληψη».
Για το βραβείο του καλύτερου Ρουμάνου παίκτη για το 2011: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, είναι τιμή για μένα. Αυτό που μετράει πιο πολύ για μένα όμως είναι να μπορώ πάντα να κάνω τους φίλους της ομάδας και τον προπονητή μου να χαίρονται με την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα στην ομάδα, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να μπορέσει ένας παίκτης να αποδώσει καλά. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ, η πόλη είναι όμορφη και ο κόσμος μου φέρεται πάρα πολύ καλά, με στηρίζουν όλοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα βιώνω εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: