Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δυο κλάσεις καλύτερος!!

Τι να λέμε τώρα και τι κριτική να κάνουμε; Ο Παναθηναϊκος ήταν δυο κλάσεις καλύτερος απ τον Πανιώνιο και...δε γινόταν να μη νικήσει στη Νέα Σμύρνη. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.
Δυο κλάσεις καλύτερος
Όχι βέβαια ότι κάτι τέτοια παιχνίδια θέλουν και πολύ για να στραβώσουν δηλαδή αλλά σε κάθε περίπτωση έπαιζαν μια γάτα κι ένα ποντίκι. Κι ομως. Το ματς ξεκίνησε με άλλη λογική. Ο Πανιώνιος...είχε παρακολουθήσει τη βιντεοκασέτα απ το Βικελίδης κι έτσι έκανε ό,τι κι ο Άρης μια βδομάδα πριν. Πίεσε δηλαδή τους πράσινους στην άμυνα τους και τους έβαλε πρόβλημα. Κι όταν μαλιστα ήρθε και το γκολάκι νωρίς-νωρίς πολλούς τους έζωσαν τα φίδια. "Λες να την πατήσουν οι βάζελοι όπως στη Θεσσαλονίκη;" αναρωτιόνταν οι...εχθροί τους!
Οι βάζελοι όμως όχι απλά δεν την πάτησαν αλλα...πάτησαν τον Πανιώνιο.Κι αν αυτό δε μπορεί να το καταλάβει κάποιος που ακούει το σκορ χωρίς να χει δει το παιχνίδι,όσοι το είδαν το καταλαβαίνουν απολύτως. Η υπεροχή του Παναθηναϊκου ήταν συντριπτική και ακόμη και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προσωπικά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την τελική έκβαση. Κι ευτυχώς...πληρώθηκα! Αυτό που δεν κατάλαβα πάντως είναι αν η οπισθοχώρηση του Πανιωνίου κι η παραχώρηση του γηπέδου στον αντίπαλο ήταν εντολή του Μάντζιου η απλά οι παίκτες του....αποφάσισαν ότι δε μπορούσαν ν' αντιδράσουν στη διάθεση των πράσινων να κυκλοφορήσουν πολύ το τόπι για να βρούν τους διαδρόμους και τα γκολ. Και φανταστείτε ότι ο Κουίνσι ήταν στην ουσία εκτός αγώνα οπότε έπεφταν όλοι πάνω στον Λέτο. Ακόμη κι έτσι όμως ο Αργεντίνος είχε τον τρόπο και το πέναλτι να πάρει και γκολ να το κάνει. Το δεύτερο ήρθε λίγο αργότερα και πιστώθηκε στον Κατσουράνη παρά το γεγονός ότι η μπάλα είχε ήδη περάσει τη γραμμή! Μετά το 1-2 ο Πανιώνιος κατάλαβε το λάθος που έκανε τόση ώρα.Και το κατάλαβε όταν είδε την...τρικυμία που παθε ο Παναθηναϊκός πιεζόμενος! Ήταν όμως αργά....
ΥΓ:Οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού πρέπει να βοηθήσουν τον Σπυρόπουλο να συνέλθει.Η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε συνιστά μεγάλο κρίμα και για το παλληκάρι και για την ομάδα.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: