Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος: «Νίκη πάση θυσία»


markopoulos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (13/12, 19:45) την Ρίγα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup και ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε ότι το ματς είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει οι παίκτες του να τα δώσουν όλα, προκειμένου να έρθει η νίκη.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Ρίγα και στάθηκε στο γρήγορο τέμπο της, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο «Παλατάκι».
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Είναι ένα κρίσιμο ματς, θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν κερδίσουμε όλα θα είναι ανοιχτά στο τελευταίο παιχνίδι».
Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει το +7: «Μας ενδιαφέρει, πρώτα απ’ όλα, να κερδίσουμε. Έτσι, στο τελευταίο ματς στη Γαλλία θα πάμε να κερδίσουμε και με μία φυσιολογική νίκη της Χίμκι επί της Ρήγα θα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Αν κερδίσουμε και με διαφορά μεγαλύτερη των 7 βαθμών θα είναι καλύτερα».
Για το τι αλλάζει σε σχέση με το πρώτο ματς: «Δεν αλλάζει το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου. Είναι μία γρήγορη ομάδα, πάει από το ένα καλάθι στο άλλο με ταχύτητα και διαθέτει ευχέρεια στη γρήγορη εκτέλεση στα τρίποντα. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο ρυθμό. Να δώσουμε πιο αργό τέμπρο και να δούμε πώς θα σταματήσουμε τα δυνατά σημεία της».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον Αντριουσκεβίτσιους, θα δούμε σήμερα αν μπει στην προπόνηση γιατί έως τώρα δεν έχει προπονηθεί. Έχουμε και με ορισμένους άλλους παίκτες με προβλήματα».
Για την ανάγκη να βρεθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει κανείς. Η ομάδα έχει εμπιερίες, όμως χρειάζεται τους οπαδούς για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: