Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

«4-3-3 με Ρονάλντο και Ντι Μαρία»


images

Ο Αΐρτον Καράνκα έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/12), λόγω της απουσίας του Ζοσέ Μουρίνιο και ανέλυσε το σχήμα αλλά και κάποιες από τις σκέψεις που έχουν στην ομάδα.
«Θα παίξουμε 4-3-3 με τους Ντι Μαρία, Ρονάλντο και «Πίπα» (σ.σ. Ιγκουαΐν) ή τον Καρίμ (σ.σ. Μπενζεμά). Και μετά υπάρχουν οι επιλογές των Οζίλ, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο, Ντιαρά και Κεντίρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αΐρτον Καράνκα.
Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του «Special One», μίλησε και για το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης… βολεύεται και με την ισοπαλία: «Δεν αναζητούμε την ισοπαλία. Θέλουμε πάντα να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που δίνουμε. Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) με τον Άγιαξ στο Champions League, όταν αγωνιστήκαμε για την νίκη, παρά το γεγονός ότι είχαμε ήδη προκριθεί ως πρώτοι στον όμιλο».
Παράλληλα, ο Αΐρτον Καράνκα, τόνισε: «Η ομάδα είναι καλύτερη καθώς δουλεύουμε για περισσότερο καιρό μαζί. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι έτσι όπως κάναμε όλα τα άλλα. Όλα τα παιχνίδια μας είναι σημαντικά. Αν κερδίσουμε αύριο και στο Καμπ Νου δεν θα σημαίνει τίποτα αν χάσουμε βαθμούς σε άλλα παιχνίδια».
Τέλος, αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι πρωτοπόροι της Πριμέρα Ντιβίζιον, απάντησε: «Ο Αρμπελόα έχει κληθεί στην αποστολή, αλλά θα δούμε αύριο αν θα μπορεί να παίξει. Ο Καρβάλιο είναι ακόμα τραυματίας και θέλει να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης στα αποδυτήρια».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: