Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος: «Ο κόσμος είναι κίνητρο για εμάς»


markopoulos

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρέθεσε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό (10/12 20:30), όπου τόνισε το βαθμό δυσκολίας που έχει η ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχει αύριο η ομάδα του και παράλληλα ζήτησε τη στήριξε του κόσμου έτσι ώστε οι παίκτες του να αποκτήσουν ακόμη ένα κίνητρο.
«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Καβάλα, αλλά πολύ εύκολα έδειξε να το ξεπερνά και στον αγώνα του με την Ζαλγκίρις ήταν καταιγιστικός. Οι δυνατότητες του αντιπάλου είναι γνωστές, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε κι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο. Πάντα ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους παίκτες, αλλά ελπίζουμε και για τον κόσμο, που μπορεί και πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα και να δώσει και σε εμάς την δυνατότητα να έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο και ακόμη μία βοήθεια στην προσπάθεια που θα κάνουμε» είπε στο esake.gr ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης εξήγησε πως «ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που εμείς θέλουμε από την πλευρά μας είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να είναι όμορφη και σωστή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κι εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία πορεία ανάκαμψης, όπως έδειξε και στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά κι εμείς ,όπως έχουμε δείξει τον τελευταίο καιρό, χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους για να μπούμε σε μία τροχιά καλών και νικηφόρων αποτελεσμάτων».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: