Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

''Δύο νίκες και Τοπ 16''

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κάλυψε τη διαφορά με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει τη νίκη της ομάδας του.

''Δύο νίκες και Τοπ 16''
«Η Κάχα Λαμποράλ είναι μία απρόβλεπτη ομάδα. Το ξέραμε αυτό. Μπορεί να χάνει με 10 πόντους διαφορά και να βάλει 7 τρελά τρίποντα ο Τελέτοβιτς, όπως κι έγινε. Δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες στην επίθεση, ελέγξαμε τον ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά τον Τελέτοβιτς, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Ήμασταν στο +7 με 12'' να απομένουν, αλλά η απειρία μάς στέρησε τη διαφορά. Τα παιδιά θα μάθουν απ' αυτά τα λάθη να βοηθούν την ομάδα» είπε αρχικά ο Σπανούλης και συνέχισε για το... δάσος κι όχι το δέντρο:
«Θέλουμε 2 νίκες και λέμε γιατί δεν πήραμε τη διαφορά να τερματίσουμε σε παραπάνω θέση... Ευχαριστώ τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο που ήρθε. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο ΤΟΡ 16, παρά το πώς είναι έτσι η ομάδα».
Όσο για τη... μοναξιά στη θέση του ηγέτη, ο Λαρισαίος γκαρντ του Ολυμπιακού εξήγησε: «Δεν είναι θέμα κολακείας. Αυτό χρειάζεται. Έτσι φτιάχτηκε. Προσπαθώ να ανταποκριθώ. Αυτό που θέλω είναι να βρίσκω πάντα ελεύθερο παίκτη για να κάνουμε καλή επιλογή. Δημιουργούμε αρκετά τρίγωνα και κάνουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: