Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Νέες προσπάθειες για Βέλλιο!!


vellios

Συνεχίστηκαν και χθες οι προσπάθειες ώστε να βρεθεί άκρη με την Έβερτον προκειμένου να αποκτηθούν τα χρήματα για την μετεγγραφή του Βέλλιου. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να έχουν μια νέα επικοινωνία με τους Άγγλους ώστε να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπάρξει η προοπτική για να πάρουν τις 150 χιλιάδες αγγλικές λίρες. Το ποσό αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό εφόσον έρθει στην κατοχή του Ηρακλή σε αυτή την δύσκολη στιγμή , καθώς θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν για τις άμεσες ανάγκες και όχι μόνο της ομάδας.
Περιμένουν την απόφαση
Πραγματοποιήθηκε χθες η απολογία του Ηρακλή για τα όσα συνέβησαν στην Καλλικράτεια , αλλά και την διακοπή της αναμέτρησης στο Καυταντζόγλειο με τον Εθνικό Αγιονερίου. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν πλέον την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής καθώς υπάρχει ο κίνδυνος για μεγάλη τιμωρία που έχει να κάνει με χρηματικό πρόστιμο αφαίρεση βαθμών αλλά ακόμα και με τιμωρία της έδρας. Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί η απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες.
Σε αναμονή για το CAS
Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχαν με το CAS στο Κατσάνειο περιμένουν πλέον την οριστική απάντηση αν θα κρίνει το συγκεκριμένο διαιτητικό δικαστήριο να εκδικάσει την υπόθεση. Όπως έγινε γνωστό αυτό θα συμβεί μέχρι τις 23 του μηνός οπότε και θα δώσει την οριστική απάντηση αν είναι αρμόδιο να κρίνει την αίτηση του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν την υπόθεση και να έχουν έτσι μια ηθική δικαίωση αλλά και πιθανόν μια σημαντική αποζημίωση .


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: