Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Την έσωσε ο Μαρκίζιο!!


Την έσωσε ο Μαρκίζιο
Λίγο ήθελε να την «πατήσει» η Γιουβέντους κόντρα στην Μπολόνια. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με 2-1 των «τζιαλομπλού» στην παράταση (κ.α. 1-1) στο «Ολίμπικο» του Τορίνο, στο πλαίσιο των «16» του Copa Italia και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό τους, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά και στη, συνέχεια στον τελικό της διοργάνωσης. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Serie A.

Το ματς είχε δραματικό φινάλε στην κανονική περίοδο. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκαν με τον Τζιατσερίνι στο 90’, όμως στο 96’ η κεφαλιά του Ράτζι «πάγωσε» το γήπεδο, αφού προηγουμένως οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση. Όμως, στο 102’ ο Μαρκίζιο με εκπληκτική προσπάθεια μέσα στην περιοχή έδωσε την πρόκριση στη «Μεγάλη Κυρία».


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Σόρενσεν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ντε Κάλιε, Παζιέντσα, Τζιατσερίνι, Ντελ Πιέρο, Μαρόνε (79' Μαρκίζιο), Κράσιτς (65' Ελία), Κουαλιαρέλα (68' Εστιγκαρίμπια)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αγκλιάρντι, Κρέσπο, Ράτζι, Λορία, Γκάρικς (56' Μόρλεο), Πουλτζέτι, Πέρεθ (64' Κριν), Τάιμπερ, Χιμένεθ (83' Παπόνι), Βαντατζιάτο, Ακουαφρέσκα.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: