Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χαραλαμπίδης: «Εγώ δούλεψα σωστά»


images (2)

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο πρώην προπονητής της Δόξα Δράμας αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας αλλά και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε αναλαμβάνοντας την Δόξα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
Για την Δόξα Δράμας: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση στη Δράμα, όταν πήγα είχε μόλις τρία δελτία και πολλούς παίκτες για δοκιμή. Υπήρχε και η εκκρεμότητα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα και τελικά μας είπαν ότι έχετε 10-15 μέρες για να είστε έτοιμοι στην Σούπερλιγκ. Εκείνο το διάστημα είχαν συμφωνήσει όλοι οι παίκτες με άλλες ομάδες και ξεκινήσαμε με μικρούς. Εγώ δούλεψα σωστά και φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε όλα τα ματς, χάσαμε στο γκολ πήραμε και ένα βαθμό, δεν ερχόταν όμως το γκολ και αυτό οφείλεται στους νεαρούς που έχουμε οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία.
Η ομάδα πιστεύω πως δύσκολα θα σωθεί, υπάρχει ταλέντο και πιστεύω πως με 4-5 παίκτες ποιοτικούς θα ήταν πιο ψηλά».
Για τον διάδοχο του, Μάκη Κατσαβάκη: «Είναι δεδομένης αξίας προπονητής, πολύ έμπειρος, του εύχομαι δύναμη και τα καλύτερα για τον ίδιο και την ομάδα».
Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Δόξα: «Δεχόμασταν πίεση από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι μου σαν προπονητής. Υπήρχε κακή οργάνωση στην ομάδα, δεν έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές, δεν έγινε καλή προετοιμασία και δουλεύοντας με νεαρούς, χρειάζεται υπομονή, που δεν υπήρχε. Γι αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: