Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Tου βγάζουν και τα εισιτήρια του Καστίγιο;

Δημοσιεύματα στο Μεξικό κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Πουέμπλα για τον Νέρι. "Θα είναι μεταγραφή - βόμβα", λένε. Πάντως, στον Άρη, αν "σκάσει" επίσημη πρόταση, δεν αναμένεται να το πολυσκεφτούν...
Tου βγάζουν και τα εισιτήρια του Καστίγιο;
Τελευταίο δημοσίευμα στην πατρίδα του Νέρι με τίτλο "Καστίγιο, η μεταγραφή - βόμβα που ετοιμάζει η Πουέμπλα", αναφέρει:
"Η Πουέμπλα έχει προχωρήσει τις επαφές σε ποσοστό 75%, έτσι ώστε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της ενόψει της νέας χρονιάς! Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Σαχτάρ και της Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Μεξικού.
Οι διοικούντες όμως εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμονή ενός αίσιου τέλους στις διαπραγματεύσεις. θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο να αντεπεξέλθει σ` ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων, που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις του Καστίγιο. Δεν αποκλείεται όμως κάποια ειδική συμφωνία με χορηγούς, που θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου, όπως ακριβώς η διοίκηση προσπάθησε να κάνει όταν επιχείρησε να φέρει στην ομάδα τον Πορτογάλο Νούνο Γκόμες".
Η λογική λέει ότι αν "σκάσει" επίσημη πρόταση, γιατί μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ο Άρης δεν θα φέρει και καμιά σοβαρή αντίσταση για έναν παίκτη που δεν θέλει να προσαρμοστεί και να παίξει για το καλό της ομάδας.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: