Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η πίσω πλευρά του ποδοσφαίρου και το …λουκάνικο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά πολλούς έχει τα "ομορφότερα οπίσθια της Ιταλίας". Ποια; Η Αλέσια Μαρκούτσι, ηθοποιός με συμμετοχή σε αρκετές παραγωγές του ιταλικού κινηματογράφου, η οποία παράλληλα εργάζεται ως τηλεπαρουσιάστρια και φωτομοντέλο.
Η πίσω πλευρά του ποδοσφαίρου και το …λουκάνικο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Αλέσια είναι 39 ετών, γεννημένη στις 11 Νοεμβρίου του 1972 στη Ρώμη. Με την ιδιότητα του φωτομοντέλου, έχει κάνεις αρκετές φορές των ανδρικό πληθυσμό της Ιταλίας να ...παραμιλάει, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές εκρηκτικές, αισθησιακές φωτογραφήσεις.
Παράλληλα, η ...πίσω πλευρά της αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα των Ιταλών παπαράτσι, που δεν χάνουν ευκαιρία να τη φωτογραφίζουν με το μαγιό της στις παραλίες!
Η σχέση της με το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε το 2000 και έκτοτε ...δεν έχει σταματήσει. Τότε, στις αρχές του 2000, γνωρίστηκε με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, παλιό διεθνή ποδοσφαιριστή των Πιατσέντζα, Λάτσιο, Σαμπντόρια και Αταλάντα και πιο γνωστό ως ...αδερφό του σαφώς πιο επιτυχημένου ποδοσφαιριστή της οικογένειας, Πίπο Ιντζάγκι.
Ο δεσμός της με τον Σιμόνε δεν κράτησε πολύ, αλλά μέχρι τα τέλη του 2002, όταν το ζευγάρι χώρισε οριστικά, είχαν ήδη μεσολαβήσει ένα παιδί (ο 10χρονος πλέον Τομάζο), ένας χλιδάτος γάμος και τελικά ένα πολυσυζητημένο διαζύγιο.
Ωστόσο, η Αλέσια δεν πήρε διαζύγιο και από το ποδόσφαιρο, καθώς το 2005 ξεκίνησε η σχέση της με τον Ιταλό τερματοφύλακα της Τότεναμ (και τότε της Τσέλσι), Κάρλο Κουντιτσίνι. Αυτή την περίοδο είναι αρραβωνιασμένη με τον Ιταλό παρουσιαστή και τραγουδιστή, Φράνκο Φακινέτι.
Όσο για το …λουκάνικο του τίτλου; Δείτε το δεύτερο βίντεο που συνοδεύει το θέμα και θα κατάλαβετε!









Δεν υπάρχουν σχόλια: