Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μπινελίκια Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών σε Τσάκα!

Μπορεί το κυρίαρχο θέμα με τον Βλάση Τσάκα να είναι το πότε θα εμφανιστούν τα περιβόητα 15 εκατομμύρια ευρώ του Πρίγκιπα, ωστόσο, υπάρχουν και θέματα... παράπλευρα που δείχνουν την «τρέλα» της υπόθεσης!
Ο μάνατζερ από την Καβάλα εδώ και λίγες μέρες έχει ενεργοποιήσει στο τηλέφωνο του, υπηρεσία που σε όποιον καλεί ξεκαθαρίζει πως «ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία εξουδετέρωσης των κλήσεων με απόκρυψη και ο αριθμός σας θα είναι στην διάθεση του συνδρομητή»!
Γιατί το έκανε αυτό; Εξαιτίας των κλήσεων με απόκρυψη που δεχόταν από αγανακτισμένους Παναθηναϊκούς που τον ρωτούσαν «που είναι τα λεφτά» αλλά και από λιμανίσιους, οι οποίοι παρεξηγήθηκαν για τις αλήθειες που έλεγε σχετικά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον τρόπο που παίρνουν τα πρωταθλήματα εδώ και τόσα χρόνια!
Πάντως, η διαρροή του αριθμού του ευθύνεται 100% στον ίδιο. Το τελευταίο τρίμηνο που απασχολεί την παναθηναϊκή επικαιρότητα το «μοίραζε» δεξιά και αριστερά και σε όποιον μιλάει ελληνικά. Ακόμη και σε οπαδούς στον δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: