Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η ώρα των αποφάσεων!!


zagorakis-vryzas

Έχοντας «αναλωθεί» σε πολλές ώρες αναλυτικών συζητήσεων και κρίσεων επί παντός επιστητού, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμη να ξεκινήσει την υλοποίηση του πλάνου της επόμενης ημέρας του συλλόγου. Δεδομένου βέβαια πως επίκειται και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, το βάρος θα πέσει πρώτα στον αγωνιστικό τομέα και δη στο «ξεκαθάρισμα» του έμψυχου δυναμικού. Καταρχήν, μέχρι το τέλος του μήνα το αργότερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Τζουλιάνο Σπαντάσιο και Λεονάρντο, οι οποίοι κατά κοινή ομολογία δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.
Ο τελευταίος βέβαια δεν έχει πάρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες αλλά η παρουσία του Λίνο σε συνδυασμό με την απόδοση του Σταφυλίδη στα ματς που αγωνίστηκε ενδεχομένως και να τον υποχρεώσουν να βρει άλλη ομάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες επίκειται και συνάντηση μεταξύ των Ζήση Βρύζα και Πάμπλο Κοντρέρας ούτως ώστε να καθοριστεί το μέλλον του Χιλιανού στον Δικέφαλο. Επιπλέον, θα ξεκαθαριστεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μαζί με τον Κοντρέρας έχουν τα πλέον «βαριά» συμβόλαια στον φετινό ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην έλεγε «όχι» σε πιθανή αποχώρησή τους, εφόσον δεν καταστεί δυνατό να παραμείνουν στην ομάδα με μικρότερες απολαβές, τη στιγμή που αναμένονται συναντήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές προς την κατεύθυνση της μείωσης του μπάτζετ.
Παράλληλα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα ξεκινήσουν να υλοποιούν το μεταγραφικό πλάνο που έχουν ήδη χαράξει, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στον διοικητικό τομέα. Εκεί, όπου «εκρεμμούν» ακόμα οι συνεντεύξεις Τύπου της ΠΑΕ προκειμένου να αποσαφηνιστούν όλα τα ερωτήματα που διακατέχουν τους απανταχού φίλους του ΠΑΟΚ και να ξεκαθαριστεί το «στίγμα» της διοίκησης αναφορικά με τον Δικέφαλο του «αύριο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: